Let's connect

Web

Marketing Automation

Bij marketing automation maken we gebruik van software en technologie om bepaalde marketingprocessen voor jouw bedrijf te automatiseren en te stroomlijnen. Dit kan onder meer het automatiseren van e-mails, sociale media berichten, digitale advertenties, leadgeneratie en lead nurturing omvatten. Het doel van marketing Automation is om marketingactiviteiten te optimaliseren, de efficiëntie te verbeteren en de resultaten te verhogen. Door het automatiseren van bepaalde taken kunnen we bij Skillmedia meer tijd besteden aan de strategie voor jouw bedrijf, zoals het ontwikkelen van nieuwe campagnes en het analyseren van de resultaten.

Interactieve webtool

Een interactieve webtool integreren in jouw website is een aantrekkelijke manier om data te visualiseren, simuleren of analyseren. Jouw websitebezoeker kan bijvoorbeeld gegevens invoeren en visualisaties genereren, zoals grafieken, kaarten en infographics. Voorbeelden van interactieve webtools zijn onder meer online enquêtes, interactieve kaarten, calculators, etc.

Webdevelopment

Onze tak webdevelopment houdt zich bezig met het bouwen en onderhouden van websites en apps in alle aspecten. Van het creëren van een website, het ontwerpen van de lay-out en het bepalen van de structuur, tot het schrijven van de code en het implementeren van de functionaliteit. Het doel van web development is om websites en webapplicaties te creëren die effectief werken, gebruiksvriendelijk zijn en aan de behoeften van onze klanten én jullie gebruikers voldoen.

Webdesign

Ons team aan experts helpt jou graag bij het ontwerpen en creëren van jouw website. We bepalen samen de lay-out, het kleurenschema, de typografie, afbeeldingen, interactieve elementen en andere visuele aspecten van een website.

We creëren daarnaast ook een gebruikerservaring die gemakkelijk te navigeren en te begrijpen is voor de bezoekers van jullie website. Het doel van jouw webdesign bij Skillmedia is om een ​​website te creëren die aantrekkelijk is voor jouw bezoekers en tegelijkertijd effectief werkt om de doelen van jouw bedrijf te bereiken, zoals het genereren van leads of verkopen.