Let's connect

Digital Marketing

Lead generation

Het doel van leadgeneratie is om contactinformatie te verzamelen van potentiële klanten, zoals hun naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere relevante gegevens. Dit kan worden uitgevoerd via verschillende methoden, zoals online adverteren, contentmarketing, social media marketing, e-mailmarketing, etc. Skillmedia kan jou onder andere helpen bij het creëren van een lead magnet. We kunnen deze leads daarna omzetten in e-mail marketing, retargeting advertenties of andere technieken om de leads om te zetten tot daadwerkelijke klanten. Leadgeneratie is een cruciaal onderdeel van de marketingstrategie van jouw bedrijf, omdat het zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten. Deze zullen er op hun beurt voor zorgen dat jouw bedrijf kan schalen.

Landingpages

Een landingspagina is een specifieke webpagina ontworpen om bezoekers te overtuigen om een specifieke actie te ondernemen, zoals het invullen van een formulier, het aanvragen van meer informatie of het kopen van een product. Skillmedia kan jou helpen bij het maken van landingspagina’s specifiek ontworpen om de conversieratio’s te optimaliseren. Dit doen we door de bezoekers gerichte en relevante informatie te bieden die hen aanspoort tot het uitvoeren van de gewenste actie. Een effectieve landingspagina kan leiden tot een hogere conversie van bezoekers naar klanten en kan daarom een belangrijk onderdeel zijn van een online marketingstrategie.

E-mail marketing

Wij maken de juiste e-mails & flows voor jouw bedrijf met als doel relaties op te bouwen met potentiële en bestaande klanten, merkbekendheid te bevorderen en uiteindelijk de verkoop te stimuleren. E-mailmarketing kan worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan berichten te verzenden, waaronder promotionele aanbiedingen, product aankondigingen, uitnodigingen voor evenementen, nieuwsbrieven etc.

Heatmaps

Bij jouw marketing strategie kunnen heatmaps worden gebruikt om het gedrag en de voorkeuren van websitebezoekers te analyseren. Door middel van een heatmap kunnen wij bij Skillmedia zien waar bezoekers op een webpagina klikken of waar ze hun muis bewegen. Op deze manier kunnen wij voor jouw bedrijf in kaart brengen welke elementen van een webpagina op jouw website de meeste aandacht trekken en waar bezoekers het meest geïnteresseerd in zijn. Door gebruik te maken van deze heatmaps kunnen we jouw webpagina’s optimaliseren om de conversie en de gebruikerservaring te verbeteren.

Conversie optimalisatie

Wij kunnen jou helpen bij het verbeteren van de effectiviteit van jouw website, app of ander digitaal platform om meer bezoekers om te zetten in klanten, abonnees, gebruikers, of een andere gewenste actie te laten uitvoeren. Bij Skillmedia gaan we voor het maximaliseren van het rendement op de investeringen in marketing en website-ontwikkeling door de conversieratio te verhogen door technieken zoals het optimaliseren van de gebruikerservaring, het verbeteren van de navigatie, het optimaliseren van de inhoud en het gebruik van call-to-action-knoppen om jouw bezoeker aan te moedigen tot de gewenste actie. Conversie optimalisatie is een continu proces van het testen, analyseren en implementeren van veranderingen om de prestaties van jouw website te verbeteren en zo meer conversies te genereren.

Meta ads (facebook/insta)

Skillmedia kan jou helpen met het opzetten van betaalde promoties op de sociale media platformen van Meta. We helpen jou bij het maken van advertenties waaronder afbeelding advertenties, video advertenties, carrousel advertenties en gesponsorde verhalen die getarget zijn op basis van demografische gegevens, interesses, gedrag en meer. Dit stelt jouw bedrijf in staat om je doelgroepen te bereiken en jouw merkbekendheid vergroten, verkeer naar jouw website te genereren, leads te verzamelen, verkoop te stimuleren en meer.