Let's connect

Graphic design

Interieur reclame

Graphic design voor het interieur van jouw zaak kan worden overgebracht door middel van visuele elementen; zoals kleuren, typografie, afbeeldingen en lay-out om je merkboodschap te communiceren aan klanten en/of bezoekers. Het doel van graphic design voor het interieur van je zaak is aandacht van klanten trekken, hen informeren over je merk en producten, en hen aanmoedigen om terug te komen en te blijven. Denk bijvoorbeeld aan een neon logo sign, een banner, bedrukte kussens, etc.

Gevelreclame

Gevelreclame kan jou helpen om de aandacht te trekken van potentiële klanten en een positieve indruk te creëren. Het kan daarnaast ook helpen om de identiteit van jouw bedrijf te communiceren en te versterken en een onderscheid te maken ten opzichte van de concurrentie. Er zijn veel verschillende elementen die we opgenomen in het grafisch ontwerp van je gevelreclame, zoals de naam van jouw bedrijf, het logo, slogans of taglines, afbeeldingen en illustraties, en informatie over producten of diensten. Het doel is om een aantrekkelijke, informatieve en onderscheidende gevel te creëren die bijdraagt aan de herkenbaarheid en positie van jouw bedrijf in de markt.

Wagenbelettering

Grafisch ontwerp voor wagenbelettering kan jouw voertuig voorzien van een unieke uitstraling, reclame of branding. Dit kan worden gedaan door middel van vinylbelettering, carwrapping of een combinatie van beide. Het kan variëren van eenvoudige logo’s en contactgegevens tot gedetailleerde afbeeldingen en opvallende kleurenschema’s. Hierbij houden we rekening met de vorm van de auto en de plaatsing van de belettering, zodat het ontwerp het voertuig niet onnodig onderbreekt of de leesbaarheid belemmert maar toch een professionele uitstraling creëert voor jouw voertuig.

Reclame drukwerk

Skillmedia ontwerpt en drukt allerlei materiaal zoals flyers, brochures, posters, banners, visitekaartjes en andere soorten gedrukte media. Het gebruik van hoogwaardige afbeeldingen, copywriting en kleuren kan jouw bedrijf helpen om de aandacht van de lezers te trekken. Wij werken zo ook samen met onze vetrouwelijke drukkerij en hebben verschillende keuzes van papiersoorten, afwerkingen, spot-uv, diktes om de beste kwaliteit en een ruim aanbod aan jou te kunnen aanbieden.