Let's connect

Search engine marketing

Keywordresearch

Keyword research is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine advertising (SEA), omdat dit ons helpt bij het begrijpen van de behoeften en interesses van jouw doelgroep. Door middel van keyword research kunnen we bij Skillmedia jouw bedrijf helpen de juiste zoekwoorden te bepalen om te richten in jouw content en advertenties. Dit kan leiden tot hogere rankings in zoekmachines, meer verkeer naar jouw website, en uiteindelijk tot meer conversies of verkoop.

Bing ads

Bing Ads zijn een vorm van online advertenties die worden aangeboden door Microsoft en worden weergegeven op de zoekresultaten pagina’s van de Bing-zoekmachine. Met Bing Ads kunnen we bij Skillmedia jouw doelgroep targeten op basis van verschillende factoren, zoals locatie, demografie, apparaattype en zoekwoorden. Dit stelt ons in staat om jouw advertenties te richten op mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten, waardoor de kans groter wordt dat ze daadwerkelijk klikken en converteren. Ze zijn een effectieve manier om verkeer naar een website te genereren en kunnen worden gebruikt om een breed scala aan doelen te bereiken, zoals het verhogen van de verkoop, het genereren van leads, het vergroten van de naamsbekendheid en het promoten van evenementen.

Google ads

Met Google Ads kan jouw bedrijf je doelgroepen op verschillende manieren targeten, zoals geografische locatie, taal, apparaat-type en interesses. Advertenties kunnen worden weergegeven als tekstadvertenties, display-advertenties, videoadvertenties of winkel advertenties (Google Shopping), afhankelijk van het type campagne en het doel. Met behulp van uitgebreide tools voor rapportage en analyse kunnen we zien hoe jouw campagnes presteren en zo jouw advertenties optimaliseren om nog betere resultaten te behalen.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization en is een verzameling van technieken en strategieën die worden gebruikt om de zichtbaarheid van jouw website of webpagina in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google te verbeteren. Het doel van SEO is om de positie van jouw website of webpagina in de zoekresultaten te verhogen, zodat meer mensen de website kunnen vinden wanneer ze zoeken naar relevante zoektermen. Dit kunnen we bereiken door verschillende aspecten van jouw website te optimaliseren, zoals de inhoud, structuur, technologie en backlinks.