Let's connect

Search Engine Ads

Bij Skillmedia bieden we op maat gemaakte advertenties voor Google Ads en Microsoft Ads, zodat u uw doelgroep effectief kunt bereiken wanneer ze actief op zoek zijn naar uw producten of diensten. Met onze doelgerichte aanpak helpen we u om uw ROI te maximaliseren door strategisch geplaatste advertenties en slimme targeting.

We've got the skills

Wij zorgen voor real-time monitoring van uw Google Ads campagnes, waardoor we actief kunnen reageren en aanpassingen kunnen maken voor de beste prestaties. Maandelijks ontvangt u gedetailleerde rapportage met waardevolle inzichten en aanbevelingen. Ons team staat altijd klaar voor directe communicatie, om ervoor te zorgen dat uw advertentiestrategieën voortdurend worden geoptimaliseerd voor succes.

Waarom Google Ads bij Skillmedia?

Expertise & Ervaring: Ons team beschikt over uitgebreide ervaring in het nauwkeurig monitoren en optimaliseren van Google Ads campagnes.

Transparantie: U krijgt volledige toegang tot uw digitale accounts en we communiceren duidelijk over elke stap die we nemen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke bedrijfsdoelstellingen.

Vertrouwen & Betrouwbaarheid: Wij geloven in langdurige partnerschappen. Ons doel is om uw vertrouwen te winnen door consistent uitstekende resultaten te leveren. 

Advertenties tonen aan potentiële klanten op het moment dat ze actief op zoek zijn naar uw producten of diensten

Advertenties worden weergegeven op de zoekresultatenpagina van Google, waardoor bedrijven direct zichtbaar zijn voor mensen die actief op zoek zijn naar producten of services die zij aanbieden. Google Ads biedt uitgebreide meet- en analysemogelijkheden, waardoor bedrijven inzicht krijgen in de prestaties van hun advertenties en de ROI kunnen meten.

Complementaire Diensten

Website Optimalisatie: Zorg ervoor dat uw landingspagina’s zijn geoptimaliseerd voor succes.

Data Analyse: Diepgaande analyses om uw advertentie ROI te begrijpen en te verbeteren.

Remarketing Campagnes: Bereik potentiële klanten opnieuw en verhoog uw omzetmogelijkheden.

Stories

Investering

SEA Opstart

Vanaf
€245
eenmalig

Google ads

vanaf
€365
per maand

Microsoft ads

vanaf
€365
per maand

Combi

vanaf
€365
per maand

FAQ

Hoe bepaalt Skillmedia de juiste strategie voor een Google Ads-campagne?

Skillmedia bepaalt de juiste strategie voor uw Google Ads-campagne door een grondige analyse uit te voeren op basis van verschillende factoren, waaronder uw bedrijfsdoelstellingen, doelgroep, concurrentie, budget en de aard van uw producten of diensten. Vervolgens stellen we een strategie op die is afgestemd op uw specifieke behoeften, en selecteren we de juiste advertenties om uw doelgroep gericht te bereiken en de gewenste resultaten te behalen. We blijven de campagne voortdurend monitoren, analyseren en optimaliseren om de prestaties te maximaliseren.

Op basis van gedetailleerde analyse van uw doelgroep, concurrentie en markttrends creëren we een doelgerichte strategie . We nemen geavanceerde targeting inspanningen om ervoor te zorgen dat uw advertenties worden weergegeven aan de meest relevante groepen. Uw Google Ads-campagnes worden voortdurend gemonitord en geoptimaliseerd. Hier bij Skillmedia bewaken we de prestatiegegevens om trends en groeikansen te identificeren.

Neen. Om voldoende bereik te genereren raden we een minimumbedrag van €10 per dag aan.

Absoluut, deze kan je hier terugvinden.

Maandelijks voorzien wij een rapportage. In de presentatie staan alle resultaten, die kan doorgestuurd worden of toegelicht worden tijdens een marketing monthly.

Wij kunnen de advertenties zo instellen dat de gewenste gemeenten/steden bereikt worden. Ook hetzelfde met de gewenste doelgroep. Met Google Ads kan je heel specifiek targetten.

Bij Skillmedia maken we gebruik van allerlei targettingopties zoals zoekwoorden, demografische gegevens, locaties, interesses en gedrag om ervoor te zorgen dat uw advertenties worden weergegeven aan gebruikers die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten.

We kunnen uw advertenties optimaliseren door middel van aantrekkelijke en relevante advertentieteksten, opvallende afbeeldingen of video’s, sitelinks, extenties en andere advertentie-indelingen om de zichtbaarheid en klikfrequentie te verbeteren en uw concurrenten te overtreffen.

How can we help?

Heb je vragen? Wil je graag eens sparren om te kijken waarbij we jou kunnen helpen?
Plan dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tot dan!

Heb je vragen? Wil je graag eens sparren om te kijken waarbij we jou kunnen helpen? Kunnen we wat voor elkaar betekenen? Laat het ons zeker weten!