Let's connect

Leads genereren

Het genereren van kwalitatieve leads voor meerdere deurinstallaties is een uitdaging die niet lichtvaardig moet worden genomen. Skillmedia, als expert in online advertising, was klaar voor de taak.

Uitdaging

Het hoofddoel was tweeledig maar duidelijk: het maximaliseren van het aantal aanvragen voor het plaatsen van binnendeuren in particuliere woningen én ervoor zorgen dat deze aanvragen voornamelijk betrekking hadden op meerdere deurinstallaties, niet slechts één. Door effectief adverteren met Google wilden we een stroom van kwalitatieve, meerwaardige leads genereren.

Oplossing

Skillmedia ontwikkelde een gelaagde strategie die Google Ads en Meta Ads Remarketing combineerde. Na een grondige analyse van de markt en het consumentengedrag, lanceerden we op maat gemaakte Google Ads-campagnes die de aandacht van potentiële klanten trokken en vasthielden. 

Resultaat

De resultaten waren indrukwekkend. Met een basispakket van Google Ads wisten we een gemiddelde van 400 consistente bezoekers per maand naar de website van de klant te trekken over het afgelopen jaar. Deze bezoekers waren niet zomaar window-shoppers; ook het aantal leads werd effectief bijgehouden en maandelijks gerapporteerd.