Let's connect

Vacatures opvullen

In een competitieve markt waar talent schaars is, heeft ACEG de lat hoog gelegd voor hun rekruteringsdoelen. Skillmedia kwam in beeld om deze ambitieuze doelen te realiseren. Dit is het verhaal van hoe we een stroom van kwalitatieve sollicitaties hebben gegenereerd voor een snelgroeiend keuringsbedrijf.

Uitdaging

ACEG, een sterk groeiend bedrijf in de keuringssector, stond voor een immense uitdaging: het aantrekken van meer dan 100 nieuwe medewerkers in 2023 om hun groei te ondersteunen. Met strakke deadlines en een competitieve arbeidsmarkt was er geen ruimte voor fouten.
Het hoofddoel van deze specifieke Skillmedia-campagne was duidelijk: zoveel mogelijk sollicitaties genereren voor ACEG, met een focus op kwaliteit en snelheid. De lat lag hoog, maar de inzet was nog hoger.

Oplossing

Skillmedia implementeerde een veelzijdige strategie die Google Ads, Meta Ads Remarketing, Employer Branding, Graphic Design en Website Ontwikkeling combineerde. We zorgden ervoor dat de social media kanalen en de website van ACEG aantrekkelijk waren voor potentiële werknemers. Daarnaast ontwikkelden we een apart platform via Recruitee om alle sollicitanten efficiënt te beheren.

Resultaat

De resultaten spreken voor zich: meer dan 100 jobs zijn al ingevuld, en dat alles tegen een advertentiekost van minder dan €100 per sollicitant. In een markt waar elke sollicitatie telt, heeft Skillmedia bewezen dat effectief online adverteren een game-changer kan zijn.