Let's connect

Onze-Lieve-Vrouwekathedraal

Wanneer erfgoed en moderne marketing samenkomen, ontstaat er iets magisch. Skillmedia had de eer om samen te werken met De Kathedraal, een icoon van Antwerpen en een spiritueel baken voor velen. Dit is het verhaal van hoe we een eeuwenoud monument hebben voorbereid op de toekomst van marketing.

Uitdaging

De Kathedraal is niet zomaar een gebouw; het is een symbool van culturele en historische rijkdom. De uitdaging was om deze grandeur te vertalen naar een branding die zowel respectvol als modern is.
De specifieke doelen van dit project waren gericht op marketingconsulting en ondersteuning bij de branding. We wilden een merkidentiteit creëren die de unieke ervaring van De Kathedraal weerspiegelt en hen klaarstoomt voor toekomstige marketingevoluties.

Oplossing

Skillmedia leverde een scala aan diensten, waaronder branding, grafisch ontwerp en marketingconsulting. Van het ontwerpen van menu’s tot het creëren van een stijlvol entreebord, we hebben ervoor gezorgd dat elk element de essentie van De Kathedraal vastlegde.

 

Resultaat

Hoewel het moeilijk is om de impact van branding in cijfers uit te drukken, is het resultaat onmiskenbaar: De Kathedraal is nu uitgerust met een prachtige branding die hen voorbereidt op toekomstige marketinguitdagingen.