Let's connect

Zon, zee en... Antwerpen?

Jazeker! Skillmedia had de eer om samen te werken met Bocadero, dé beachbar van Antwerpen. Dit is het verhaal van hoe we een zomerse hotspot hebben ondersteund met strakke branding en doeltreffende marketing.

Uitdaging

Bocadero, een icoon in de Antwerpse horeca-sector, stond voor een dubbele uitdaging: het invullen van talrijke zomerse jobopeningen en het opzetten van een marketingstrategie die standhoudt tijdens het drukke seizoen.

De doelen waren duidelijk: jobposts invullen, bewustwording creëren voor de seizoensopening en zorgen voor consistente social media posts. Een ambitieus plan, maar niets dat Skillmedia niet aankan.

Oplossing

We leverden een totaalpakket: van branding en grafisch ontwerp tot digitale marketing en social media content. We legden de basis voor hun social media, zodat het interne team van Bocadero ook zelf kon posten wanneer ze tijd hadden.

Resultaat

Bocadero was meer dan tevreden met de resultaten en de marketingondersteuning die ze ontvingen. Onze grafische ontwerpen waren een hit, en hun social media was consistenter dan ooit.