Let's connect

Branding

Rebranding

Skillmedia kan jou helpen met de rebranding van je bedrijf. Dit kan gaan om het veranderen van de merknaam, visuele identiteit, berichtgeving, of algemeen imago van jouw bedrijf. Het doel van een rebranding is om een nieuw en verbeterd merk te creëren dat beter resoneert met jouw doelpubliek, de huidige waarden en missie van jouw bedrijf weerspiegelt en zich onderscheidt van concurrenten.

Employer branding

Jouw werknemers zijn een van de belangrijkste bouwstenen in het schalen van jouw bedrijf. Daarom is het belangrijk de reputatie van jouw bedrijf te creëren en promoten van om toptalent aan te trekken en te behouden. Employer Branding omvat onder andere het ontwikkelen van een uniek Employer Value Proposition (EVP) dat jouw bedrijf onderscheidt van concurrenten en haar cultuur, waarden en voordelen communiceert aan potentiële werknemers.

Brand design

Een visuele identiteit creëren is een heel belangrijke fundering voor jouw bedrijf. Het onderscheidt jou van jouw concurrenten en laat een blijvende indruk achter in de gedachten van consumenten. Een goed ontworpen merk kan jouw bedrijf helpen om vertrouwen op te bouwen, jouw waarden en persoonlijkheid te communiceren en uiteindelijk de verkoop en klantloyaliteit te stimuleren. We bekijken hierbij zorgvuldig het doelpubliek, merkwaarden en competitief landschap om een unieke en effectieve visuele identiteit te creëren.

Brand workshop

Deze workshop helpt jou en jouw bedrijf een dieper inzicht te krijgen in jouw merk, de doelgroep en de markt. We helpen jou bij het creëren van consensus en het stellen van duidelijke doelen en richtlijnen voor jouw merk. Een brand workshop is een doeltreffende manier om jouw merk te versterken en te laten groeien. Hierbij werken we aan het ontwikkelen van een nieuwe merkidentiteit, het creëren van een merkstrategie, het bepalen van de kernwaarden van een merk, het ontwikkelen van marketingmaterialen en het uitwerken van communicatiestrategieën.

Merkstrategie

Skillmedia staat jou graag bij met het definiëren van het doel, de waarden en de doelgroep van jouw merk, evenals het bepalen van de unieke waardepropositie van jouw merk. We helpen jou de identiteit van jouw merk te bepalen en het te onderscheiden van concurrenten. Een merkstrategie is essentieel voor het creëren van een sterk en herkenbaar merk dat aanslaat bij consumenten en jouw bedrijf zo helpt zijn zakelijke doelen te bereiken.