Let's connect

Content Creation

Social media content

Wij helpen jou graag verder met het maken van content voor sociale-mediaplatformen zoals Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, YouTube en LinkedIn. Dit kan gaan om zowel tekst, afbeeldingen als video’s en verschillende doeleinden hebben zoals nieuws brengen, entertainment, educatie, persoonlijke updates of marketingberichten. Het uiteindelijke doel van social media content is om andere gebruikers op jouw platformen te betrekken en te verbinden en een community rond jouw merk op te bouwen.

Bedrijfsvideo

Het maken van een kwaliteitsvolle video om de kijker te informeren over jouw bedrijf en jouw waarden en missie is een niet te missen opportuniteit om jouw ideale klanten te bereiken. Een bedrijfsvideo kan bijvoorbeeld gaan om een promotievideo, een bedrijfsfilm, een productvideo, een wervingsvideo of een instructievideo. In een bedrijfsvideo kan gebruik worden gemaakt van verschillende technieken, zoals live-action beelden, animatie, motion graphics en voice-overs.

Videotestimonial

In dit soort video deelt jouw klant zijn of haar mening, ervaring of feedback over een bepaald product, dienst of ervaring. Een testimonial kan worden ingezet om de geloofwaardigheid van jouw bedrijf te vergroten en potentiële klanten te overtuigen om een aankoop te doen. Video Testimonials kunnen worden gebruikt op de website van jouw bedrijf, op sociale media, in advertenties of in e-mails.

Fotoshoot

Zet Skillmedia in voor al jouw fotoshoots! Onze fotografen kunnen jou helpen bij het in beeld brengen van een persoon, een groep mensen, een object of een bepaalde gebeurtenis. Fotoshoots kunnen plaatsvinden in een fotostudio, op locatie of op een specifieke locatie, afhankelijk van het doel en de wensen van onze klant.