Let's connect

B2Cars

B2Cars

B2Cars, een relatief nieuw merk onder de vleugels van het gerenommeerde Beerens, stond voor de uitdaging om naamsbekendheid te creëren in een verzadigde markt voor tweedehandswagens. Skillmedia, met zijn expertise in authentieke en impactvolle marketing, was de aangewezen partner voor deze missie.

Van workshop tot architectuur

Het hoofddoel was kristalhelder: naamsbekendheid creëren voor B2Cars, het nieuwe paradepaardje van Beerens in de wereld van tweedehandswagens. We wilden de markt opschudden en B2Cars positioneren als een betrouwbare en aantrekkelijke keuze voor autokopers.

Oplossing

Skillmedia nam de teugels in handen en ontwikkelde een veelzijdige marketingstrategie. We combineerden Meta Ads en Google Ads met videoproductie, waarbij we samenwerkten met de bekende Vlaamse acteur Peter Van Den Begin. De video’s, gefilmd met een authentieke iPhone-esthetiek, sloegen in als een bom op platforms zoals Instagram en TikTok.

Resultaat

De impact van onze campagne was onmiskenbaar. B2Cars is nu een naam die resoneert in de markt, en de verkoop heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt in de laatste maanden. Dit alles dankzij de innovatieve en authentieke samenwerking tussen Beerens en Skillmedia.