Let's connect

Een koud kunstje voor Cryohealth

CryoHealth is de Belgische referentie bij uitstek wat betreft sportherstel en gezondheid. Dat hebben ze te danken aan hun 25 jaar expertise in holistische therapieën, waaronder cryo. Skillmedia stond CryoHealth bij in de ontwikkeling van hun huidige website. Uit dit partnership kwamen nuttige inzichten voort die leidden tot het vernieuwde platform. Hiermee ondersteunen we het salesteam en boosten we het één-op-één contact tussen de CryoHealth is de Belgische referentie bij uitstek wat betreft sportherstel en gezondheid. experts en klanten. Dit alles werpt nu al zijn vruchten af: het klantenbestand van CryoHealth groeit nationaal én internationaal.

Cryohealth
Cryohealth

Van workshop tot architectuur

Als kick-off legde CryoHealth een brand strategy workshop af bij Skillmedia. Op deze manier kregen beide partijen zicht op de essentie van het bedrijf en hoe de homepage deze kan weerspiegelen. Het design van de website is volledig in lijn met de huisstijl en brandingstrategie van CryoHealth.

Hun aanbod is kwalitatief, hun service hoogstpersoonlijk: dat moeten de websitebezoekers van CryoHealth onmiddellijk voelen. We bouwden voor de website een logische architectuur. Snel kunnen navigeren is immers essentieel. Op de homepage springt de expertise van CryoHealth meteen in het oog, alsook de collage van het totaalaanbod. En in slechts twee clicks vinden websitebezoekers nu alle specifieke productinformatie! Daar kunnen ze zelfs informatiebrochures downloaden, wat het salesteam extra ondersteunt. Onze gezamenlijke inspanningen zorgden ervoor dat CryoHealth nu verscheidene internationale sportclubs en nationale personal trainers en individuen tot zijn klanten mag rekenen.

Persoonlijk en laagdrempelig

We kozen bij CryoHealth niet voor een webshop. Wat het dan wel is? Een duidelijk
productoverzicht met opvallende calls to action. De experts in de showroom maken de klant wegwijs in de verschillende toepassingen (cryo, infrarood, vibratie, waterimmersie…). Dat doen ze met advies op maat van diens doelen, ideeën, beschikbare ruimte en budget. Daarvoor is natuurlijk een intakegesprek nodig. Enter: de handige booking tool die we
implementeerden. Op een laagdrempelige manier kunnen klanten daarmee online een afspraak boeken bij een expert.

Onze futureproof aanpak

De website is om flexibiliteitsredenen volledig custom-made op het WordPress
CMS-systeem. Skillmedia verzorgde het design, dat we van HTML omzetten naar custom fields. Het grootste voordeel is dat CryoHealth nu zelf zijn website kan uitbreiden. Denk
bijvoorbeeld aan extra partnerlogo’s, referenties, testimonials en nieuwe producten toevoegen. Ook hun groeiend aanbod kunnen ze dus makkelijk online up-to-date houden want zulke aanpassingen zijn klaar in slechts enkele clicks. Een bijkomend voordeel van deze aanpak is dat we onnodige data elimineren.
Zo optimaliseren we de snelheid en performantie van de website. Ook vermeden we plug-ins zoveel mogelijk om het aantal updates in de toekomst te minimaliseren.